• Meer GELD
  • Meer VRIJHEID
  • Meer ZEKERHEID
People4Projects

Werkwijze

People4Projects is een bijzondere werkgever in de installatietechniek. Opgericht door vier erkende, daadkrachtige bedrijven die al jaren actief zijn in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de particuliere en lichte industriële sector. Jij kunt als professional werken in deze dynamische werkomgeving waar je projecten uitvoert voor de verschillende samenwerkingspartners. 

Bij ons vind altijd werk, mét een bovengemiddeld salaris.

Maatwerk

Wij geloven in de kracht van maatwerk. Ben jij op zoek naar een tijdelijk project als zelfstandige? Of krijg je hoofdpijn van je eigen boekhouding en zoek je juist naar een vaste baan waarin je kan groeien? Vrijwel alles is mogelijk. We bieden altijd werk, een bovengemiddeld salaris, persoonlijke begeleiding, vrijheid en flexibiliteit.

Loondienst of zelfstandig?

Wij zijn uniek in het aanbieden van vaste banen én projecten. Wil jij gebruik maken van de voordelen van loondienst? Dan zorgen wij voor continuïteit aan projecten die jij van A tot Z mag realiseren en je komt dan bij ons op de loonlijst. Wil jij liever zelfstandig blijven bouwen aan jouw toekomst? Wij zorgen voor continuïteit aan projecten die jij van A tot Z mag maken en je werkt in onderaanneming van People4Projects middels een modelovereenkomst

Meer werken = meer verdienen
Wij geloven in een loon wat in verhouding staat naar het geleverde werk. Bij People4Projects kan je in loondienst of als ZZP-er op uurtarief de mooiste projecten realiseren, maar wij bieden ook de mogelijkheid om op prestatie betaald te worden. Wij nemen de projecten aan en jij kan op basis van eenheidsprijzen op prestatie ongelimiteerd meeverdienen.

Hoe werkt het?
Onze partners zorgen voor mooie projecten en verzorgen de engineering en werkvoorbereiding. Jij krijgt van ons per uit te voeren activiteit een uren norm en/of prijs per activiteit betaald. Kortom installeer je veel op een dag dan kan je ruimschoots boven je normale dagloon verdienen.

Meld je aan

Future works

Er zijn vele doorgroei- en specialisatiemogelijkheden binnen People4Projects. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.
Contact
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen