• Meer GELD
  • Meer VRIJHEID
  • Meer ZEKERHEID
People4Projects

Over ons

Mensenwerk

People4Projects is opgericht door vier erkende, daadkrachtige bedrijven die al jaren actief zijn in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de particuliere en lichte industriële sector. Samen hebben we besloten om de krachten te bundelen en een plek te creëren waar we vakmensen de voordelen van een zelfstandige met de geborgenheid van een werkgever bieden.
Ons werk is mensenwerk. Daarom zijn we blij dat wij als organisaties onze krachten kunnen bundelen en samen een betrouwbaar platform kunnen bieden van erkende elektrotechniekbedrijven in de regio om jou te voorzien van een continuïteit aan werk met een bovengemiddeld salaris, persoonlijke begeleiding en doorgroeimogelijkheden. Bij ons ben je betrokken bij een project van A-Z en word je al snel onderdeel van de People4Projects familie.

Nice to meet

René van Gils

Lees meer
René van Gils

Ralph Bink

Lees meer
Ralph Bink

Manfred Jacobs

Lees meer
Manfred Jacobs

Marcel Luijckx

Lees meer
Marcel Luijckx

In de regio

People4Projects biedt projecten en vakmensen aan in de regio. Het werkgebied ligt in de driehoek Bergen op Zoom - Moerdijk - Tilburg. Vanuit deze regio worden ook landelijk opererende klachten uit bijvoorbeeld de retail of utiliteit bediend.

Partners

People4Projects is opgericht door Elkor Groep, Bink Groep, van Gils Techniek en Jacobs Elektro Groep. Deze vier gevestigde bedrijven zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiliging, duurzame energie, domotica en service & onderhoud. We leveren vakmensen aan o.a. deze bedrijven.

Op zoek naar vakmensen? We verzekeren jouw organisatie van kwalitatieve vakmensen en zorgen voor een betrouwbare planning, waardoor de doorlopende inzet van onze mensen gegarandeerd is.

Meld je ook aan als partner of kom op de koffie voor een kennismakingsgesprek.

Contact
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen